De reis van de ondernemer

Marketing consultant

“Ik ga bloggen!” Zei ik heel vrolijk toen ik begon aan het ondernemerschap. Maar wat heb ik vaak voor een leeg vel papier gezeten…
Waar blog je dan over? Wat is interessant? Moet je bloggen? Of doe je het alleen als je er écht goed in bent?

Ik dacht ik ben ondernemer en ik neem een duik! Veel dingen in het ondernemerschap is nieuw. Veel nieuwe uitdagingen en veel leermomenten. Bloggen is daar voor mij een van. En in mijn blogs wil ik je meenemen met de reis van de ondernemer. Als mede ondernemer kun je je wellicht hierin herkennen.

Laatst zat ik met een vriendin die gespecialiseerd is in SEO optimalisatie. Een echte topper die je zeker bij je wil hebben. Zij heeft mij dan ook geholpen met het uitleggen van SEO, wat moet je wel doen, wat moet je niet doen…. etc. Toen zei ze “ voor extra SEO optimalisatie kun je ook blogs toevoegen”. Toen ging er bij mij natuurlijk een belletje rinkelen. Ik houd graag van nieuwe dingen uitproberen en dus gaan we bloggen, maar dan wel met een écht verhaal. Alle mijlpalen en fuck-ups in het ondernemerschap ga ik vastleggen zowel op papier als op video.

Video wordt tegenwoordig zo veel gebruikt, maar krijg je er echt trouwe volgers door? Of is het puur vermaak voor een ander? Dit ga ik testen het komende jaar. Naast mijn blogs ga ik ook mijn ondernemersreis vloggen. Wint de nieuwe technologie? Of blijft ouderwets schrijven toch echt onoverwinnelijk?

Het kan zijn dat je soms een spellingsfout in mijn blog ziet, ik heb dyslexie, en zoals in het leven kan niet alles perfect zijn.

Op naar de start van mijn reis!

Stay connected
Nian

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *