Inschrijven bij de KVK

Bestuurslid

Daar ging ik dan! Vol goede moed en vol koffie op naar de KVK om NianConsultancy officieel in te schrijven. Ten eerste is het spannend! Je gaat je eigen bedrijf starten en daarbij word je ook volledige verantwoordelijk met alles waar daar rondom mee gebeurd. Uiteraard wil je er voor zorgen dat het een succes wordt! Dus ja het is spannend!

Ik weet het nog als de daag van gister, september 2019, NianConsultancy was born. Ik had een afspraak om 11:00 met iemand van de KVK. Voor ik een afspraak kon inplannen moest ik al wat gegevens via de site van de KVK opgeven. Ik schudde de man zijn hand en hij zei: “wil je een kopje koffie?” Ik met mijn energieke blijdschap zei natuurlijk gelijk: “JA!”. Nog stuiterend van de vorige bakken koffie.

Na een slok te hebben genomen, werd het systeem opgestart en ik met grote blauwe ogen keek mee met het hele proces. Trouwens… van de persoon die me inschreef bij de KVK kwam geen sprankje vrolijkheid. Het zou voor hem een normale woensdag zijn geweest.

Er werden twee zinnen aangepast en toen kon ik pinnen. “Gefeliciteerd je bent ondernemer”. Ik dacht is dit het nou?? Ik wil confetti, een ballon, of een mini video van het moment dat je ondernemer bent. Hij wees me de photobooth, zodat ik een selfie kon maken. Ik stond natuurlijk langer bij de photobooth dan bij het hele inschrijven. Een foto naar m’n oma, m’n moeder, m’n vriend, m’n beste vriendin. Er gingen heel wat foto’s doorheen. Maakte er toch een feestje van.

Laatst vroeg ik nog aan iedereen: “joh wat vond je van m’n foto?” blijkt dat niemand het ontvangen had…..

Eerste les: niets gaat vanzelf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *