Merel blog

“ Het is super belangrijk dat mensen betaald krijgen voor wat ze waard zijn en dat ze daarmee niet alleen emotionele waardering krijgen, zoals een compliment, maar ook financiële waardering. Dit geeft je ook de vrijheid om jouw leven in te richten zoals jij dat wil”. Op 11 november geeft Merel van der Wouden een workshop over “Succesvol onderhandelen over je salaris of tarief”. Een onderwerp waar iedere ondernemers wel in aanraking mee komt. Het wordt tijd om kennis te maken met Merel van der Wouden.

Merel (32) kan omschreven worden als een echte avonturier vol energie. Zij heeft in 2011 haar master Nederlands privaatrecht behaald, maar heeft zich al snel ontpopt als een échte onderneemster in binnen en buitenland.

Tijdens haar reizen en werkervaringen, in het buitenland, is Merel zich gaan verdiepen op de vraag; “Wat ben ik nu waard?”.

Zij heeft zelf onderhandelingsstrategieën ontwikkeld, Excel sheets opgemaakt, data analyses uitgevoerd en is verder op onderzoek uit gegaan. Na vele onderhandelingen heeft Merel zich ontwikkeld tot een expert op dit gebied.

Eerst in loondienst bij een internationaal consultancy bedrijf, maar al snel merkte Merel hier geen energie uit te halen. “Is dit het nou?”, was de vraag die vaak naar voren kwam. Op dat moment besloot zij voor zichzelf te beginnen. Met frisse blik en een rugzak vol ervaring ging zij, met volle moed, haar ondernemerschapsreis tegemoet.

Op 11 november deelt zij haar kennis en ervaringen bij Seast2Meet. Aan de hand van verschillende strategieën, die Merel ontwikkeld heeft, ga je aan de slag met het bepalen van jouw tarief. Weten wat je waard bent en dit daadwerkelijk marktconform kunnen aantonen bij jouw werkgever of opdrachtgever. Merel bereid je voor op verschillende vormen van onderhandelen en laat zien welke meerwaarde jij als persoon biedt binnen een bedrijf.

blog schrijven

“Het begint bij de juiste mind-set, dat je mogelijkheden ziet om te onderhandelen en dat jij daadwerkelijk meerwaarde biedt”.

Bepaal ook jouw tarief of salaris en maak gebruik van de onderhandelingsstrategieën van Merel. Om de workshop bij te wonen kun je je eenvoudig hier aanmelden: https://bit.ly/2BAClzf!

Volgende week zetten we Mark Daamen in het zonnetje. Zijn workshop gaat over Q&A succesvol ondernemen.

Ik zou zeggen: “ Vragen maar!”

Blijf op de hoogte!
Nian Wetsteijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *