Mijn diensten

Van strategie naar implementatie

Een creatieve consultant die hands-on aan de slag gaat met het optimaliseren van jouw marketing en content strategie door middel van data-driven marketing. Komen de interne communicaties overeen met de externe uitingen? 

Met NianConsultancy werken we aan een re-branding van jouw marketing en content strategie op basis van analyses en onderzoek. Maar voordat we de pijnpunten van jouw klant kunnen verlichten, kijken we eerst naar de interne bedrijfsstrategieën. Klopt jouw verhaal? Vervolgens vertalen we dit door naar de externe uitingen voor jouw doelgroep.

Wij nemen een stukje zorg uit handen! Soms is een helpende hand, een creatieve kop of een verse blik zeer waardevol voor jouw bedrijf.

De kernwoorden hiervoor zijn:
Organisatie Marketing Communicatie Content

Hoe gaan we aan het werk? Data-driven marketing is het begin van iets moois. Eerst analyseren: Waar loopt jouw bedrijf tegen aan? Zijn er onderliggende vraagstukken? Dan gaan we op verder onderzoek uit, zowel intern als extern. Wat gebeurd er nu in de markt? Waar haak je op in? Is het verhaal van jouw bedrijf duidelijk voor iedereen?  Hoe val je op bij jouw doelgroep? Uiteindelijk komen we tot een oplossing, waarnaar een bijbehorende strategie geschreven wordt. Na een enthousiast gesprek gaan we gezamenlijk bekijken of en hoe we dit gaan implementeren. Elke organisatie heeft zijn eigen vraagstukken, aan ons de taak om te komen met unieke oplossingen.

Ik adviseer bedrijven op strategisch gebied in marketing, content en procesverbetering. Van strategie naar implementatie.

Wat kunnen wij implementeren?
  • Data structureren/visualiseren
  • Content strategie
  • Offline/online marketing strategie
  • Content creatie (video, blog & nieuwsbrieven)
  • Concept ontwikkeling
  • Event organisatie
  • Opzetten van content kalender
  • Social media optimalisatie
  • Communicatie strategie
#1

Een één op één sessie

Een ochtend vol inspiratie, nieuwe oplossingen en mogelijke nieuwe connecties die jouw onderneming verder helpen. We starten met een vers gezette kop koffie en een korte kennis making, daarna gaan we vol aan de slag!

Je krijgt alle tips en tricks mee om jouw ideale doelgroep aan te spreken! De basis van jouw nieuwe strategie is na deze ochtend gelegd.

een op een sessie
Blijf bij mij hangen
#2

Aan de tekentafel!

We stropen de mouwen op en gaan aan de slag met jouw vraagstukken. Een korte affaire waarbij wij niet alleen kijken naar jouw huidige, maar ook gewenste marketing en content strategie.

Sessie #2 bestaat uit drie brainstorm sessie, waarbij wij de belangrijkste punten van  marketing, branding en content bespreken en uitwerken 

#3

Samen het avontuur aan.

We kijken samen naar de uitdagingen die jij hebt en naast een creatieve sessie gaan we ook stappen ondernemen. Het implementeren van advies en samen werken naar jouw doel.

Eerst ga ik op onderzoek uit. Wat zijn de vraagstukken? Wat is het onderliggend probleem? Dan doe ik een stuk marktonderzoek en vorm ik een nieuwe strategie/ advies voor jouw bedrijf. Na overleg gaan we de strategie implementeren!

Sessie #3 maken we niet alleen stappen op papier, maar laten we het ook zien aan de buiten wereld!

Samen het avontuur aan

Projecten