Mijn verhaal

Creatief, resultaatgericht, gedreven, hands-on en leergierig. Dit zijn kernwoorden die Nian omschrijven. Nian gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Uitdagingen geven haar de motivatie en de ruimte om uit de comfort-zone te komen. Juist door uitdagingen kan Nian haar kennis en expertise in verschillende branches inzetten. Haar drijfveren liggen bij marketing, branding, content en technologie. Ze krijgt energie van het ontwikkelen van nieuwe marketing strategieën en het creëren van creatieve content voor MKB bedrijven, door middel van data-driven marketing en growth-hacking. Een creatieve spin in het web die er voor zorgt dat jouw bedrijf onderscheidend is ten opzichte van jouw concurrenten. 

Een korte video introductie

Een helpende hand, een verse blik en een creatieve kop voor jouw bedrijf. Kan jouw bedrijf een jong, ambitious en een creatief talent gebruiken? Laten we dan een kopje koffie drinken en bespreken hoe wij de wereld gaan veranderen! 

Marketing consultant

Ondernemend

SpareSpace: Het ondersteunen van ondernemers in hun groei.De Stadsondernemer: Kennis en innovatieplatform voor ondernemers.
Creative consultant

Creative Consultant

Door middel van creatieve ideeën kom ik op nieuwe oplossingen binnen jouw bedrijf. Een helpende hand die op verschillende vlakken inzetbaar is.
verbinder

Data-driven

Door middel van data-driven marketing bouw je aan een verbeterde marketing en content strategie. Zodat de marketing uitingen efficient worden ingezet.

Testimonials

Waar sta ik bekend om

aanbeveling

"Nian is erg meegaand. Ze kan makkelijk en snel oplossingen bedenken voor problemen waar ik tegenaan loop. Echt een topper!"

Demi Hirschfeld

Content Manager
aanbeveling

"Nian is erg persoonlijk en betrokken. Ze denkt met je mee en doet haar best je met de juiste mensen te verbinden. Ook is ze erg creatief en doet hetgeen wat ze doet met passie"

Maudi

De Happy Fit Challange
aaanbeveling

"Nian is een echte ondernemer en netwerker. Ze is enorm gedreven en altijd positief. Ze denkt goed mee en heeft een talent voor organiseren. Ze is proactief en zaken die ze oppakt doet ze met enorme energie en toewijding."

Jan-hein Boos

Stadsondernemer
aanbeveling

"Nian gaat voor meer dan honderd procent met je aan de slag tijdens de bedrijfsstrategie-sessie. Aan de hand van een stappenplan wordt je meegenomen om breder en dieper naar je eigen bedrijf te kijken. Daarbij helpt het me ook om zelf steviger in mijn schoenen te staan, doordat je na deze sessie beter voelt en weet waar jij voor staat en welke kant je op wil met je bedrijf."

Fleur de Rover

aanbeveling

"Nian weet met haar enthousiasme en creativiteit veel mensen te bereiken. Het lukt Nian uitstekend om ondernemers met elkaar te verbinden. Nian ziet kansen, daar waar anderen deze kansen laten liggen. Ik heb Nian voor het project ZomerOndernemer Dordrecht ingezet. Nian deelt haar successen en leermomenten met iedereen, dat maakt haar zo sterk in haar werk als ondernemer."

Alida Vreden

RDAM GYM

'Een frisse blik, een nieuw gezicht maar wel iemand met de nodige kennis! Dat is wat ik zocht om mijn trainers te laten beoordelen. Ik leerde Nian kennen bij een van de events die ik organiseerde met Train & Connect en ze viel gelijk op! Iemand die snapt waar het om draait! Ik zou Nian zo weer inschakelen! Oprecht, vol energie en pro actief!'

Stefana Boot

RDAM GYM

Projecten