Project en opdrachtgevers

#1

Kaouthar Feminine Capital

online marketeer Kaouthar feminine capital

Bij Kaouthar Feminine Capital ben ik actief als freelance online marketeer. Ik ben verantwoordelijk voor verschillende optimalisaties, strategieën en uitingen. 

🚀 Online strategie bepalen door data analyses 
🌈 Funnel optimalisatie
✨ Social media onderhoud
🌎 Lead generatie

#2

Social Sales Academy

In de academy kun je altijd terugvallen op jouw mentors: Nian en Elena. Deze dames staan jou 24/7 bij, coachen je, beantwoorden al je vragen en kijken persoonlijk 1-1 mee met jouw content en sales. Door deze accountability én stok achter de deur kunnen wij beter jouw groei. garanderen. Nian is al jaren eigenaar van meerdere bedrijven en communities. Ze is enorm goed in het inzetten van data om je bedrijf zoveel mogelijk te laten groeien. Daarnaast is ze sterk in verkopen, strategie, content en social selling.

Social sales academy logo

#2

Unpluq

unpluq logo

Bij Unpluq ben ik actief op data- driven marketing. Ik analyseer alle data achter de platformen en bepaal de marketing en content strategie. Dit is een process dat iedere keer wordt bijgeschaafd. Zo ben ik verantwoordelijk voor de:

🚀 Online strategie
🌈  Data analyses
✨  Social media onderhoud & content creatie 
🌎  Social advertising & retargeting 

#3

SpareSpace

Bij SpareSpace ben ik actief op verschillen vlakken. Zowel proces verbetering, marketing & sales. Bij SpareSpace ben ik nu 3,5 jaar actief. Voornamelijk de offline/online marketing en sales pak ik op een creatieve manier op. Met SpareSpace springen we in de markt van co-working. We verbinden ondernemers en verschillende netwerken met elkaar.
SpareSpace
Seats2Meet
#4

Seats2Meet

Bij Seats2Meet word ik ingehuurd voor procesverbetering. Achter de schermen kijk ik waar het platform behoefte aan heeft, geef hier advies over en na goedkeuring implementeer ik dit.
#5

Stadsondernemer

Bij De Stadsondernemer ben ik voornamelijk actief in de community management, event organisatie en marketing.
Stadsondernemer
1nspiring
#6

1Inspiring

Bij 1nspiring organiseer ik samen met een team workshops voor ondernemers in Rotterdam. Hier ben ik verantwoordelijk voor de marketing, sales en het faciliteren van brainstorm sessies.
#7

starterscafe

Bij Starterscafe ben ik vooral actief in de online marketing. Zo bedenk ik een nieuwe strategie en implementeer ik dit. Daarnaast help ik ook met sprekers en de locatie van Starterscafe.
Starerscafe

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Blog van opdrachtgevers